Logo van den Nieuwendijk

Nieuwbouw + transformatie KONIngshof te Oud-Beijerland

Woningbouw - Opgeleverd in 2021

Voormalig KONI-terrein

Het KONI-terrein aan de Langeweg in Oud-Beijerland krijgt een nieuwe bestemming: het wordt weer een plek die leeft. Met veel groen en ruimte voor ontmoeting. Nieuwbouwproject KONIngshof is vlakbij het centrum en grenst aan de groene omgeving van het Laningpark alsmede het cultuurhistorische Scheermansvliet. Een plek die niet mag ontbreken in Oud-Beijerland.

Groen Wonen

KONIngshof is ontwikkeld met veel liefde en zorg voor de historie, respect voor de omgeving en het milieu. De kwaliteit van wonen is er hoog: u woont er in een parkachtige omgeving, ruim opgezet en bovenal groen. Vlakbij het park en het centrum, maar wel op een rustig en doodlopend terrein. Zonder doorgaand verkeer.

De groene omgeving rond de drie appartementsgebouwen en maisonnette woningen markeert de geschiedenis. Met een gezamenlijke actieve binnentuin als hart van het KONIngshof en een prachtige groene boomgaard. Zelfs de biodiversiteit komt hier weer tot zijn recht.

 

project KONIngshof bestaat uit 3 nieuwe gebouwen (A, B/C en D) met totaal 38 appartementen en 6 penthouses. Daarnaast is er nog 1 gebouw (gebouw E) want wij zullen transformeren in 20 prachtige maisonettes 

categorie Woningbouw status Opgeleverd in 2021 opdrachtgever Bo Vastgoed & Ontwikkeling B.V.
01