Logo van den Nieuwendijk

Ouddorp Duin 57 appartementen

Recreatiebouw - Lopend

Ouddorp Duin 57 appartementen

Recreatiebouw - Lopend

57 appartementen te Ouddorp - Ouddorp Duin

De geur van de zee, de voetjes in het zand… en de zon op je gezicht. Het is genieten aan de kust! Ouddorp Duin heeft zich de afgelopen jaren ontwikkelt tot dé recreatiebestemming aan de Noordzeekust. Naast vrijstaande recreatiewoningen en moderne centrumfaciliteiten wordt plangebied Ouddorp Duin verder verrijkt met 57 stijlvolle appartementen (geschikt voor 2 – 4 personen in het luxe segment). De locatie is uitstekend; direct aan zee en in de duinen van Ouddorp!

 

Oog voor kwaliteit

Omringd door duinen en prachtige natuur staat het landschap centraal bij de ontwikkeling van de verblijfsaccomodaties. Daarnaast worden de appartementen ontwikkeld met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en diversiteit. De geprefabriceerde eenheden zijn gasloos en met de huidige normen zijn dit appartementen voor nu en de toekomst!

 

“De appartementen worden in kleine clusters gebouwd, per drie appartementen geschakeld en één hoog gestapeld. Op deze manier ontstaat een ritme dat samenhangt met de duinen en de aan te brengen natuurlijke beplanting. Dit gebied biedt na aanleg optimale kansen voor natuurontwikkeling: van nature voorkomende flora en fauna (insecten, vogels, kleine zoogdieren) zullen zich hier vestigen. De appartementen worden gebouwd als vakantie-accommodatie voor 2 en 4 personen. Gasloos en goed geïsoleerd, dus ze voldoen aan de norm van Bijna Energie Neutrale Gebouwen. De daken zijn voor een deel groen en kunnen worden gebruikt voor het plaatsen van zonnepanelen

categorie Recreatiebouw status Lopend opdrachtgever Otium B.V.