Logo van den Nieuwendijk

Snelliussingel – Schiedam

Woningbouw - Lopend

Aankondiging start nieuwbouwproject ‘Snelliussingel’ te Schiedam

Na een geruime periode van leegstand van de voormalige supermarkt aan de Snelliussingel te Schiedam zijn de stakeholders nu zo ver dat binnenkort het definitieve bestemmingsplan ter inzage gelegd zal worden, waarmee ook de verkoop van de appartementen in beeld komt.

Het gerenommeerde Rotterdamse architectenbureau Eentien Architecten is al vanaf het begin betrokken bij deze ontwikkeling, de laatste maanden is er in een actieve samenwerking met de gemeente en de ontwikkelaar tot een optimaal bij deze locatie passend en uitvoerbaar ontwerp gekomen.

De ontwikkeling bestaat uit een appartementencomplex met vier bouwlagen en een penthouse op de vijfde bouwlaag. Er is een variatie aan appartementen met een netto woonoppervlakte van ca. 55 m2 tot ca. 75 m2, het penthouse is ca. 95 m2 en hier is een dakterras van bijna 40 m2. De appartementen worden volgens het laatste bouwbesluit gebouwd, uiteraard zijn hier de ambities op het gebied van beperkt energieverbruik meegenomen.

meer informatie over dit project vind u opĀ http://snelliussingel.nl/

categorie Woningbouw status Lopend opdrachtgever OCG B.V.
01

Aanmelden als geinteresseerde

U kunt zich vanaf heden aanmelden als geinteresse via de projectwebsite van Hameeteman Makelaardij. Kijk op www.snelliussingel.nl
02