Logo van den Nieuwendijk

Hofpoort Ouddorp

Woningbouw - Lopend

33 appartementen te Ouddorp - De Hofpoort

Op de plek waar de Diependorst en de Hofdijksweg elkaar vinden, komt De Hofpoort. Een prachtig nieuwbouwplan met 33 royale appartementen.

Kokon Architectuur maakte het ontwerp van De Hofpoort. Het gebouw heeft een aantrekkelijke, getrapte vorm. Door deze opbouw voelt De Hofpoort kleinschalig en achter de charmante gevels gaat een grote variatie van appartementen schuil. De architect heeft goed gekeken naar de buitenruimten, zodat u altijd een plek in de zon of schaduw vindt. Als De Hofpoort straks gebouwd is, heeft Ouddorp er een mooi landmark bij dat de entree naar het dorp markeert.

De ruimte rondom De Hofpoort wordt heerlijk groen. De huidige zandwal wordt geherstructureerd en voorzien van gevarieerde beplanting. In overleg met de architect, de landschapsarchitect en de gemeente worden bomen en planten geselecteerd die bijdragen aan een gevarieerde flora en fauna. Het parkeren is goed geregeld in De Hofpoort. Alles om te voorzien in uw gemak. In de garage heeft iedereen een eigen parkeerplaats. Op het parkeerterrein is voldoende ruimte voor een 2e auto ook bezoek mag hier de auto parkeren.

De Hofpoort wordt een heel comfortabel thuis. Het gebouw wordt namelijk volgens de laatste normen gebouwd. De appartementen krijgen een warmtepompsysteem en vloerverwarming. Daarnaast worden er voor ieder appartement een aantal zonnepanelen geplaatst op het dak. Kortom, de appartementen zijn gasloos en uitstekend geïsoleerd. Geen tocht, geen hoge energierekening en geen ontsierende radiatoren. Kiest u voor een woning die klaar is voor de toekomst?

categorie Woningbouw status Lopend opdrachtgever OCG